Scouting Soccer X Camp 2023

 1. Αρχική
 2. Scouting Soccer X Camp 2023

Η Soccer and More, διοργανώνει το διεθνές Scouting Soccer X Camp στη Θεσσαλονίκη για ποδοσφαιριστές γεννημένους τα έτη 2005, 2006, 2007 και 2008. Το scouting camp θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του αθλητικού κέντρου της Νέας Ραιδεστού στη Θεσσαλονίκη από την Παρασκευή 12 ως και τη Κυριακή 14 Μαΐου 2023.

Πρόκειται για ένα τριήμερο scouting camp υψηλών προδιαγραφών που διοργανώνει η κορυφαία γερμανική εταιρία Management «Soccer and More» με στόχο την ανεύρεση και ανάδειξη ταλαντούχων νεαρών ποδοσφαιριστών.
Η διοργάνωση έχει τεθεί υπό την αιγίδα του Οργανισμού Ανάπτυξης Σχολών Ποδοσφαίρου Ελλάδας (ΟΑΣΠΕ).

Επικεφαλής του τεχνικού προγράμματος είναι οι εκπρόσωποι της γερμανικής εταιρίας Soccer and More στην Ελλάδα, Τάσος Μαραγκοζίδης και Δημήτρης Πετκάκης.

Στο Scouting Camp θα παραβρεθούν UEFA agents και scouters κορυφαίων ευρωπαϊκών κλαμπ από χώρες όπως Γερμανία, Γαλλία Αγγλία, Ιταλία όπως επίσης και από ελληνικές ομάδες της Super League, μεταξύ των οποίων ΠΑΟΚ, Άρης, Ολυμπιακός, ΑΕΚ, Παναθηναϊκός.

Η Soccer and More συνεργάζεται με τους κορυφαίους ευρωπαϊκούς συλλόγους και στις φετινές μεταγραφές κατετάγη 5η στη Γερμανία και 17η στον κόσμο, ενώ εκπροσωπεί πάνω από 200 ποδοσφαιριστές σε όλη την Ευρώπη.

Το διεθνές Scouting Camp της Θεσσαλονίκης, αποτελεί μια πολύ μεγάλη ευκαιρία για τους εκκολαπτόμενους ποδοσφαιριστές να διεκδικήσουν μια θέση στο στερέωμα του επαγγελματικού ποδοσφαίρου.

Στο πλαίσιο της ανάπτυξής μας, ως εκπρόσωποι της Soccer and More, θα θέλαμε να προσκαλέσουμε νεαρούς ποδοσφαιριστές απ’ όλη την Ελλάδα που πιστεύουν στον εαυτό τους να δηλώσουν συμμετοχή σε μια αξιόπιστη διοργάνωση.

Το διεθνές scouting camp που προγραμματίζουμε στη Θεσσαλονίκη, έχει προσελκύσει δεκάδες σημαντικούς κυνηγούς ταλέντων καθώς σκοπό έχει να αναδείξει νέους ποδοσφαιριστές οι οποίοι έχουν τις προϋποθέσεις να πλαισιώσουν κορυφαίους συλλόγους άμεσα.

Κατά τη διάρκεια των αγώνων θα παραβρίσκονται στο γήπεδο διαιτητές, φυσιοθεραπευτές, ιατροί και ό,τι προβλέπεται για τη διεξαγωγή ενός αγώνα ποδοσφαίρου. Μετά την ολοκλήρωση των τριών δοκιμαστικών αγώνων, οι παίκτες που θα ξεχωρίσουν και θα επιλεγούν, θα μεταβούν για νέα δοκιμαστικά στην έδρα του συλλόγου,
σε ημερομηνία που επιλέγει ο εκάστοτε σύλλογος σε συνεννόηση πάντα με την οικογένεια του παίκτη”, ανέφεραν οι επικεφαλής του Scouting Camp


ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ

Το Soccer X Camp θα διεξαχθεί στο γήπεδο με φυσικό χόρτο της Νέας Ραιδεστού, στη Θεσσαλονίκη

 


Η ΔΙΑΜΟΝΗ

Η διαμονή θα γίνει στο πολυτελές, πρόσφατα ανακαινισμένο 4* SANTA classic HOTEL στην Αγία Τριάδα Θεσσαλονίκης
https://santahotel.gr/santa-hotel-classic/

 


ΟΡΓΑΝΩΣΗ SOCCER X CAMP

 • Θα δημιουργηθούν 8 ομάδες, από 11 ποδοσφαιριστές της ίδιας ηλικίας η κάθε μια.
 • Η κάθε ομάδα θα έχει τον δικό της προπονητή και γυμναστή.
 • Για τους τερματοφύλακες θα υπάρχει προπονητής goalkeeper.
 • Στους αγώνες εποπτεύει τριπλέτα διαιτητών.
 • Θα διεξαχθούν συνολικά 3 παιχνίδια
  (Παρασκευή 12/5 απόγευμα, 13/5 Σάββατο πρωί, 14/5 Κυριακή πρωί) στο γήπεδο της Νέας Ραιδεστού
 • Κάθε παιχνίδι διαρκεί 1 ώρα (2 Χ 30΄)

ΣΚΟΠΟΣ SOCCER X CAMP

 • Συνεργασία με παίκτες υψηλού επιπέδου οι οποίοι να ανταποκρίνονται με αξιώσεις στις σύγχρονες απαιτήσεις του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.
 • Επιλογή παικτών οι οποίοι διαθέτουν ηγετικές τάσεις, γρήγορο ρυθμό παιχνιδιού, δημιουργική σκέψη στον αγωνιστικό χώρο
 • Επαγγελματική κατεύθυνση του κάθε επιλεγμένου παίκτη ξεχωριστά

ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΤΟΥ SOCCER X CAMP

 • Επιλογή ποδοσφαιριστών από τους scouters και agents
 • Οι επιλεγμένοι θα μεταβούν στα προπονητικά κέντρα των ομάδων προκειμένου να διεκδικήσουν ένα συμβόλαιο συνεργασίας.
 • Η μετάβαση θα γίνει σε ημερομηνία που επιλέξει η εκάστοτε ομάδα σε συνεννόηση με την οικογένεια του παίκτη
 • Επιλογή ποδοσφαιριστών για δοκιμαστικά σε άλλους συλλόγους
 • Επιλογή ποδοσφαιριστών για συνεργασία και υπογραφή συμβολαίων με τη Soccer and More

Η πολύχρονη εμπειρία των στελεχών της Soccer and More εγγυάται για τη διεξαγωγή ενός καθ’ όλα άψογου σε οργάνωση και επαγγελματισμό scouting camp επιλογής ποδοσφαιριστών που θα δώσει τη μέγιστη δυνατότητα στους ταλαντούχους νεαρούς να εκπληρώσουν τα όνειρά τους και να πετύχουν τους προσωπικούς τους στόχους.

ΟΙ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ

 • ΤΑΣΟΣ ΜΑΡΑΓΚOΖΙΔΗΣ: Ο ομογενής FIFA Agent που ζει και εργάζεται στη Γερμανία όντας από τους πλέον έμπειρους στο χώρο του ποδοσφαίρου.
 • ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΕΤΚΑΚΗΣ: Ο πρώην επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, κάτοχος διπλώματος UEFA A΄, έχει διαγράψει μια μεγάλη καριέρα στα γήπεδα και πλέον δραστηριοποιείται στην ανάδειξη ταλαντούχων παικτών.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ – ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

 • Τ. +30 6930 393091
 • T. +49 176 47324548
 • Facebook: @SoccerXCamp

E-mail:

Δηλώσεις συμμετοχής / εγγραφές https://goldencup.gr/soccer-x-camp-2023/

Υπεύθυνη Οργάνωσης - Δώρα Ιωακειμίδου

 

Σας ενδιαφέρει