11ο Golden Cup 3-5 Ιανουαρίου 2019

  1. Αρχική
  2. Past
  3. 11ο Golden Cup 3-5 Ιανουαρίου 2019

Το έζησαν με όλες τους τις αισθήσεις!

Με το σύνθημα «Πρέπει να το ζήσεις» και σε συνέχεια των πολύ επιτυχημένων προηγούμενων διοργανώσεων του ΟΑΣΠΕ, ολοκληρώθηκε την Παρασκευή 4 Ιανουαρίου το 11ο Golden Cup στο αθλητικό κέντρο Planet FC της Θεσσαλονίκης.

Τόσο οι μικροί ποδοσφαιριστές όσο και οι ποδοσφαιρίστριες που συμμετείχαν από συνολικά 30 τμήματα σε 4 ηλικιακές κατηγορίες, είχαν φέτος μια μοναδική ευκαιρία να αγωνιστούν στο αγαπημένο τους άθλημα με παιδιά άλλων περιοχών και να το απολαύσουν κυριολεκτικά με όλες τους τις αισθήσεις! Η αποκορύφωση της σπουδαίας αυτής γιορτής του ποδοσφαίρου ήρθε νωρίτερα από το προγραμματισμένο φινάλε του τουρνουά, καθώς την Παρασκευή το μεσημέρι «χτύπησε» το ακραίο καιρικό φαινόμενο «Σοφία», βάζοντας τη χώρα στην… κατάψυξη!

Η διοργανώτρια αρχή έκρινε σκόπιμο για την ασφάλεια όλων, και κυρίως των παιδιών, να μην πραγματοποιηθούν οι τελικοί αγώνες κι έτσι οι απονομές έγιναν σε όσες ομάδες παραβρέθηκαν την Παρασκευή 4/1 με κριτήριο τις νίκες που σημειώθηκαν αθροιστικά. Παρά το δριμύ ψύχος που επικρατούσε στη Θεσσαλονίκη και το χιόνι που έπεφτε ακατάπαυστα, τα παιδιά που ήρθαν για τους αγώνες της δεύτερης ημέρας στο φιλόξενο Planet FC, επέμειναν να χαρούν και να ζήσουν στο έπακρο τις στιγμές παίζοντας ποδόσφαιρο στο χιόνι! Ηταν τόση η χαρά των παιδιών έξι συνολικά τμημάτων ηλικίας Κ10 ως Κ14 , που ακόμη και μετά τις απονομές που έγιναν με συνοπτικές διαδικασίες, επέστρεψαν ξανά στο καλυμμένο με χιόνι γήπεδο, και έβγαζαν φωτογραφίες με τα κύπελλα και τα αναμνηστικά τους.

Απονομές με χαμόγελα στο… χιόνι!

Ολες οι συμμετέχουσες ομάδες, αφού ευχαρίστησαν τους ανθρώπους του ΟΑΣΠΕ για την συνεργασία, ανανεώσαν το ραντεβού τους για τις επόμενες διοργανώσεις που θα ανακοινώσει ο Οργανισμός, υπό καλύτερες καιρικές συνθήκες. Η πρόεδρος του ΟΑΣΠΕ, και υπεύθυνη του Golden Cup, Δώρα Ιωακειμίδου, με τη σειρά της ευχαρίστησε όλους για την άψογη συμπεριφορά που επέδειξαν στη διοργάνωση, και την κατανόησή τους καθώς η βαθμολογία και η οργανωτική πειθαρχία πέρασε σε δεύτερο επίπεδο λόγων των συνθηκών. Ιδιαίτερες ευχαριστίες απηύθυνε στις ομάδες που ταξίδεψαν από μακριά για να παραστούν. Συγκεκριμένα στις ομάδες γυναικείου ποδοσφαίρου: Στους Νίκο Λαζαρίδη και Κώστα Τερζή από τη Δόξα 2016 WS και στην Tiverija Strumica Women’s FC. Στον Γιώργο Ειρηνάκη, από την ΑΕΚ Καρυώτισσα, τον Γιώργο Βεζυρίδη από τον Απόλλων Καβάλας και στον Πασχάλη Αργυρίου από τον Πανσουλιακό Σερρών.

Τα κορίτσια του ΠΑΟΚ αντιμετώπισαν στον τελικό την ομάδα της Tiverija

Στον Ηλία Ναλμπάντη, υπεύθυνο της Γυναικεία Ακαδημίας του ΑΣ ΠΑΟΚ, στους Βασίλη Τραϊανόπουλο και Ζήση Τσέκο από την Ακαδημία του Απόλλωνα Καλαμαριάς, στον Αχιλλέα Μεταλλούλη υπεύθυνο της Ακαδημίας του Θερμαϊκού Θέρμης, τον Κωστή Ντάφο υπεύθυνο της Ακαδημίας του ΠΑΟΝΕ, τον Κώστα Μωυσιάδη υπεύθυνο των Ελπίδων Συκεών, τον Σταμάτη Καλτσά της Ακαδημίας Ατρόμητος Πλαγιαρίου, τον Τάκη Κόμνο της Ακαδημίας Ajax Stars, και τον Παναγιώτη Αλεξιάδη της Ακαδημίας ΠΑΕ Άρης.

Σας ενδιαφέρει