Δυνατό τεστ για τη WFC Γιάννενα στη Θεσσαλονίκη!

  1. Αρχική
  2. Past
  3. Δυνατό τεστ για τη WFC Γιάννενα στη Θεσσαλονίκη!

Ενθουσιασμένες και γεμάτες εμπειρίες επέστρεψαν στην έδρα τους τα κορίτσια της WFC Γιάννενα από τη Θεσσαλονίκη, όπου συμμετείχαν στο Ladies Stars – Golden Cup που διοργάνωσε ο ΟΑΣΠΕ το Σαββατοκύριακο 18 και 19 Ιουνίου.

Στο πλαίσιο του τουρνουά, τα τμήματα Κ13 και Κ16 των Ιωαννίνων αντιμετώπισαν τις αντίστοιχες Ακαδημίες Γυναικείου Ποδοσφαίρου Μέντεκας Καλαμαριάς και Leontes Ladies κερδίζοντας σημαντικές αγωνιστικές εμπειρίες, ενώ παράλληλα η αποστολή απόλαυσε την υπέροχη φιλοξενία των συλλόγων της Θεσσαλονίκης.

Οι Ακαδημίες κοριτσιών WFC Γιάννενα και Leontes Ladies


“Αξίζει να αναφερθεί ότι τα 25 κορίτσια της Ακαδημίας των Ιωαννίνων ταξίδεψαν στη Θεσσαλονίκη με όλα τα έξοδα μετάβασης, διαμονής, διατροφής να καλύπτονται από την ομάδα ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (GIANNENA WFC)”
υπογράμμισε ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Κωνσταντίνος Παύλου για να συνεχίσει: «Επισημαίνεται ότι τα κορίτσια επίσης δεν πληρώνουν μηνιαία συνδρομή. Είμαστε υπερήφανοι που συμβάλουμε στην ανάδειξη του ταλέντου τους στο ποδόσφαιρο χωρίς να επιβαρύνονται οικονομικά οι γονείς τους»!

Τα κορίτσια της δυναμικά ανερχόμενης Ακαδημίας WFC των Ιωαννίνων έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό σε κάθε αγώνα δίνοντας ελπίδες για το μέλλον και χαρά σε όλους τους παραβρισκόμενους, που επικρότησαν τις προσπάθειές τους με το δυνατό χειροκρότημα!

Την αποστολή όπου μετείχαν 25 εκκολαπτόμενες ποδοσφαιρίστριες, συνόδεψαν οι προπονητές τους καθώς και οι καταπληκτικοί γονείς τους υπό την εποπτεία του ιατρού κ. Ηλία Κοτσόβουλου.

Η ακαδημία WFC Γιάννενα με το κύπελλο και τη κ. Δώρα Ιωακειμίδου, υπεύθυνη της διοργάνωσης


«Ο σκοπός και στόχος του ταξιδιού μας στη Θεσσαλονίκη επιτεύχθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Τα κορίτσια μας αποκόμισαν πολύτιμες εμπειρίες σε παιχνίδια με ομάδες-ακαδημίες υψηλής ποιότητας, διασκέδασαν παίζοντας το αγαπημένο τους άθλημα, έκαναν νέους φίλους στο πλαίσιο της κοινωνικοποίησης και χάρηκαν κάθε στιγμή κερδίζοντας παράλληλα και τα έπαθλο συμμετοχής»
, υπογράμμισε ο κ. Ηλίας Κοτσόβολος μεταξύ άλλων για να συνεχίσει:

«Τα κορίτσια της ακαδημίας μας προπονούνται όλες μαζί μόλις τρεις μήνες. Η αγωνιστική εμπειρία είναι εξαιρετικά σημαντική και για το λόγο αυτό θα επιδιώξουμε κι άλλες αντίστοιχες εξορμήσεις με σκοπό τη συλλογή εμπειριών. Το πρόγραμμα της ακαδημίας μας απευθύνεται αποκλειστικά στις φίλες του ποδοσφαίρου, έτσι ώστε να ενταχθούν ομαλά και οργανωμένα στο χώρο λαμβάνοντας την κατάλληλη εκπαίδευση για την ανάπτυξη του ταλέντου τους. Ευχαριστούμε τους γονείς για την τέλεια συμπεριφορά τους εντός και εκτός γηπέδων, καθώς και τη διοργανώτρια κ. Δώρα Ιωακειμίδου, που επιμελήθηκε άρτια την αγωνιστική δράση της αποστολής μας στη Θεσσαλονίκη μέσω του ΟΑΣΠΕ».
—————————————-

Ο ΟΑΣΠΕ ευχαριστεί θερμά για την άψογη φιλοξενία τον κ. Χρήστο Παρασκευόπουλο (Lentes Ladies) στο Leontes Sports Center και τον κ. Χατζή Αναγνώστη (Μέντεκας Καλαμαριάς) στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Καλαμαριάς «Αριστοτέλης».

Η διοργάνωση έγινε στο πλαίσιο vip services του ΟΑΣΠΕ

 

Σας ενδιαφέρει