Ο Οργανισμός Ανάπτυξης Σχολών Ποδοσφαίρου Ελλάδας (ΟΑΣΠΕ), στο πλαίσιο της διαρκούς βελτίωσης των υπηρεσιών του προς τους αθλητικούς συλλόγους, δημιούργησε και προσφέρει custom made διοργανώσεις, προσαρμοσμένες δηλαδή στα μέτρα και τη φιλοσοφία της κάθε ομάδας!

Για περισσότερα από 10 χρόνια, όλοι εμείς που συγκροτούμε τον ΟΑΣΠΕ, διοργανώνουμε αθλητικά δρώμενα και εκδηλώσεις προσφέροντας μοναδικές εμπειρίες που μένουν αξέχαστες σε όλους…

Τι είναι τα tailor-made «Mini Golden Cup»

Πρόκειται για ποδοσφαιρικές εκδηλώσεις, στις οποίες την ημερομηνία, τη διάρκεια ακόμη και την ώρα διεξαγωγής τους, επιλέγουν οι ίδιες οι ομάδες σύμφωνα με τις ανάγκες και τον προγραμματισμό τους! Οι αποστολές ταξιδεύουν από τον τόπο διαμονή τους σε επιλεγμένους προορισμούς, με την οργανωτική ευθύνη του ΟΑΣΠΕ.

Εκεί, σε σύγχρονες γηπεδικές εγκαταστάσεις διεξάγονται τα προγραμματισμένα παιχνίδια, για τα οποία έχει μεριμνήσει εξ ολοκλήρου το team του ΟΑΣΠΕ.

Οι επιλογές είναι πολλές και προσαρμόζονται αναλόγως με τις ανάγκες και τη φιλοσοφία του κάθε συλλόγου.

Η πολύχρονη εμπειρία του ΟΑΣΠΕ σε ποδοσφαιρικές διοργανώσεις, εγγυάται τον άψογο προγραμματισμό οποιασδήποτε αθλητικής εξόρμησης όπου προτεραιότητα είναι η άμεση εξυπηρέτηση και ικανοποίηση των επιθυμιών τόσο των νεαρών ποδοσφαιριστών όσο και των προπονητών τους.

Από το διαδικαστικό σκέλος μέχρι την επικοινωνία, το πάθος και ο επαγγελματισμός που μας διακρίνουν, διαμορφώνουν το απαιτούμενο κράμα για τη διασφάλιση της επιτυχημένης διοργάνωσης, όπου νικητές στο τέλος αναδεικνύονται όλα τα παιδιά που συμμετέχουν!

Ο σχεδιασμός και η υλοποίηση μιας αθλητικής εκδρομής δεν είναι απλή υπόθεση

Δημιουργούμε ποδοσφαιρικές διαδρομές σύμφωνα με τις απαιτήσεις των υπευθύνων προσέχοντας κάθε λεπτομέρεια που καλύπτουν και τον πιο απαιτητικό σύλλογο. Η εμπιστοσύνη σας μας κατατάσσει 1ους με διαφορά σε αριθμό ταξιδευόντων αθλητών κι έτσι μπορούμε να προσφέρουμε τις πιο ανταγωνιστικές τιμές με κύριο γνώμονα μας πάντα την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών!

#3on3Teams

Το συγκεκριμένο format #3on3teams εφαρμόζεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα από τον ΟΑΣΠΕ.

Συμμετέχουν έξι τμήματα ίδιας ηλικιακής κατηγορίας, χωρισμένα σε δύο ομίλους των τριών.

Τα ματς διεξάγονται ταυτόχρονα σε δύο γήπεδα σύμφωνα με τα ισχύοντα Πρωτόκολλα και τους Κανονισμούς της ΕΠΟ. Κύπελλο κερδίζει η νικήτρια του τελικού και παρακαλούνται θερμά οι προπονητές να κάνουν σωστή διαχείριση στην ψυχολογία των παιδιών.

Η φιλοσοφία του #3on3teams στηρίζεται σε διάσημες ευρωπαϊκές ακαδημίες οι οποίες μέσω αυτών των ειδικών διοργανώσεων μικρής διάρκειας διδάσκουν στους εκκολαπτόμενους ποδοσφαιριστές όλα όσα επιδιώκουν για την εξέλιξή τους καθώς και τη διαχείριση πολλαπλών αποτελεσμάτων μέσω τριών αγώνων.

Τι περιλαμβάνουν τα Mini Golden Cup

Προγράμματα προσαρμοσμένα στον κάθε σύλλογο ξεχωριστά
Άψογη εξυπηρέτηση
Οργανωμένες ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις σε επιλεγμένα αθλητικά κέντρα και γήπεδα
Επιλογή αντιπάλων σύμφωνα με την κατηγορία και την ηλικία των αθλητών
Παρουσία ιατρών και διαιτητών στο γήπεδο
Παρουσία έμπειρου στελέχους του ΟΑΣΠΕ
Διαμονή σε επιλεγμένα ξενοδοχεία με μειωμένη τιμή
Εσείς βάλτε το κέφι και την καλή σας διάθεση κι αφήστε σε εμάς τη διοργάνωση μιας ημερήσιας αθλητικής εκδρομής που θα σας μείνει αξέχαστη!

Σας περιμένουμε!

Facebook https://www.facebook.com/goldencup.gr

Instagram https://www.instagram.com/golden_cup_/

Υπεύθυνη διοργάνωσης: Δώρα Ιωακειμίδου

Σας ενδιαφέρει