Τουρνουά Γυναικείου Ποδοσφαίρου "Ladies Stars"

Με οδηγό το ειδικό πρόγραμμα ανάπτυξης και διάδοσης της UEFA, το «Women’s Football Development», στο οποίο έχει ενταχθεί επισήμως η ΕΠΟ, ο ΟΑΣΠΕ έχει θέσει το γυναικείο ποδόσφαιρο, ως ένα από τα βασικά του μελήματά του.

Βασικός στόχος του Οργανισμού Ανάπτυξης Σχολών Ποδοσφαίρου Ελλάδας, είναι η οργάνωση και θεσμοθέτηση Πανελλήνιων Τουρνουά για Ακαδημίες Ποδοσφαίρου Κοριτσιών καθώς και Γυναικείων Ποδοσφαιρικών Συλλόγων, με το τίτλο Golden Cup – Ladies Stars καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Διοργανώσεις... γένους θηλυκού

Τα Τουρνουά Ladies Stars διεξάγονται στη Θεσσαλονίκη και αφορούν σε όλες τις κατηγορίες γυναικείου ποδοσφαίρου.

Δημιουργούμε προγράμματα ανάλογα με τις ανάγκες των ομάδων που προσαρμόζονται στα μέτρα τους.
Τελούν υπό την αιγίδα της ΕΠΣ Μακεδονίας, του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Θεσσαλονίκης, της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, του Δήμου Θεσσαλονίκης και άλλων σημαντικών φορέων.

Σκοπός των διοργανώσεων Ladies Stars εκτός από την αγωνιστική βελτίωση των αθλητριών, είναι η συμμετοχή στην ψυχαγωγία που προσφέρει η άθληση, καθώς και η ενίσχυση της ευγενούς άμιλλας, η προώθηση της φιλίας, η ανάπτυξη σχέσεων και ανταλλαγή εμπειριών μεταξύ προπονητών και υπεύθυνων για το Γυναικείο Ποδόσφαιρο.

Συμπληρώστε την αίτηση συμμετοχής και οργανώστε μαζί μας την αθλητική εκδήλωση που ταιριάζει στη φιλοσοφία και τις προσδοκίες του συλλόγου σας!

Σας περιμένουμε!

Σας ενδιαφέρει