Τί είναι τα “Φιλικά Σαββατοκύριακα” του ΟΑΣΠΕ;

“Φιλικά Σαββατοκύριακα” σημαίνει ποδόσφαιρο Εκτός Έδρας! Αγώνες που σηματοδοτούν τη διασκέδαση και το παιχνίδι σε συνάρτηση με τον Πολιτισμό, την Εκπαίδευση, την Κοινωνικοποίηση και την Ανάδειξη Ταλέντων!

Οι αθλητικοί σύλλογοι μπορούν να ταξιδέψουν σε ημερομηνία επιλογής τους και ανεξάρτητα από επίσημες διοργανώσεις και τουρνουά, να συμμετέχουν σε ποδοσφαιρικούς αγώνες φιλικού χαρακτήρα στο επίπεδο που επιθυμούν! Στο πλαίσιο της παραμονής τους, οι αποστολές θα διαμείνουν σε επιλεγμένα πολυτελή ξενοδοχεία με πλήρη διατροφή!

Η υπηρεσία αφορά σε όλα τα αγωνιστικά τμήματα αγοριών και κοριτσιών. Είμαστε στη διάθεσή σας, να συζητήσουμε κάθε παράμετρο που θα κάνει την εξόρμησή σας απόλυτα επιτυχή, αφήνοντας τις καλύτερες αναμνήσεις σε όλους!

Να θυμάστε: “Οποιος κι αν είναι ο στόχος της συμμετοχής σας στα “Φιλικά Σαββατοκύριακα”,
μαζί μας θα βρείτε την ιδανικότερη λύση σύμφωνα με τη φιλοσοφία που διέπει τη δική σας ομάδα!”

Γηπεδικές Εγκαταστάσεις &
Αντίπαλες Ομάδες
Τα «Φιλικά Σαββατοκύριακα», διεξάγονται σε επιλεγμένες γηπεδικές εγκαταστάσεις.
Η επιλογή των γηπέδων γίνεται από τον ΟΑΣΠΕ, ανάλογα με την εποχή, τα αγωνιστικά τμήματα, τον αριθμό των αθλητών καθώς και τη διαθεσιμότητα των αθλητικών κέντρων.
Η επιλογή των αντίπαλων γίνεται βάσει της διαθεσιμότητας των τοπικών συλλόγων και σύμφωνα με το αγωνιστικό επίπεδο των φιλοξενούμενων.

Ολα τα προγράμματα Golden Cup προσαρμόζονται άλλωστε σύμφωνα με τις ανάγκες του κάθε συλλόγου!

Ενδεικτικό Πρόγραμμα

ΣΑΒΒΑΤΟ

Άφιξη ομάδων και τακτοποίηση στο Ξενοδοχείο
Γεύμα στο Ξενοδοχείο
Αγωνιστική δράση
Δείπνο στο Ξενοδοχείο

ΚΥΡΙΑΚΗ

Πρωινό στο ξενοδοχείο
Αγωνιστική δράση
Χρόνος ελεύθερος
Αναχώρηση κι επιστροφή

Πληροφορίες

  • Διαμονή σε πολυτελή ξενοδοχεία με πλήρη διατροφή
  • Δωρεάν συμμετοχή προπονητών
  • Ειδικές τιμές σε μεγάλα γκρουπ ομάδων

Ρωτήστε μας για το κόστος συμμετοχής!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

Σας ενδιαφέρει