14ο Golden Mini Cup | 26-27/10/2019

Ποδοσφαιρικός πολιτισμός στο Mini Golden Cup!

Το φθινοπωρινό Mini Golden Cup που διοργάνωσε ο ΟΑΣΠΕ στη Θεσσαλονίκη το Σαββατοκύριακο 26 & 27 Οκτωβρίου 2019 στο φιλόξενο αθλητικό κέντρο Planet FC, στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Με σύμμαχο τον ζεστό ήλιο και τις καλές καιρικές συνθήκες, πραγματοποιήθηκαν συναρπαστικοί αγώνες αναδεικνύοντας το ταλέντο των μικρών ποδοσφαιριστών.

Εντυπωσίασαν τα κορίτσια του Αρσακλή!

 

Το Mini Golden Cup αφορούσε σε τμήματα αγοριών και κοριτσιών γεννημένα από το 2006 ως το 2011 και τελούσε υπό την αιγίδα της ΕΠΣ Μακεδονίας και άλλων σημαντικών φορέων.

Οι ομάδες που συμμετείχαν ήταν οι εξής: ΠΑΕ Αρης, Joker FC, Αχιλλέας Τριανδρίας, Foul Training, Απόλλων Καλαμαριάς, Απόλλων Καβάλας, Αστέρας Μελισσοχωρίου Λάρισας, Βυζαντινός Αθλητικός Ομιλος (ΒΑΟ) και Πήγασσος Φλώρινας, Αρσακλής Πανόραμα Θεσσαλονίκης, Αγροτικός Αστέρας WS και Tiverija WS.

Κ16 Αστέρας Μελισσοχωρίου Λάρισας – Foul Training

“Εκλεψαν” την παράσταση τα κορίτσια

Η ομάδα που έκλεψαν την παράσταση κι έδωσαν διεθνή χαρακτήρα στο Mini Golden Cup ήταν η Tiverija WS και τα όμορφα κορίτσια της, με προπονήτρια την Aleksandra Ristovska, η οποία έχει κατακτήσει πρόσφατα το Χρυσό Παπούτσι στο Ευρωπαϊκό Γυναικείο Ποδόσφαιρο! Με συγκομιδή 43 γκολ υπέρ και 5 κατά σε 5 αγώνες, κατέκτησαν επάξια το κύπελλο της 1η θέσης.

Tiverija WS

 

Η νεανική ομάδα κοριτσιών του Αρσακλή από το Πανόραμα Θεσσαλονίκης αποτέλεσε την ευχάριστη «έκπληξη» της διοργάνωσης, καθώς με το αγωνιστικό της πάθος, αλλά και το ταλέντο της κατάφερε να δυσκολέψει την επίλεκτη ομάδα της Tiverija και υπό τις οδηγίες του κ. Βασίλη Βασιλάκου κατέκτησε την 2η θέση στα κορίτσια!

Στα αγόρια, κυριάρχησε το φίλαθλο πνεύμα στο φιλικό πλαίσιο που έγιναν οι αγώνες κι όλες ανεξαιρέτως οι ομάδες δίδαξαν ποδοσφαιρικό πολιτισμό ο οποίος τελικά κατέκτησε την 1η θέση στη διοργάνωση και το χειροκρότημα των παριστάμενων!

Joker FC

Στόχος των διοργανώσεων Golden Cup είναι ο σεβασμός στο παιδί και στο παιχνίδι. Ο αθλητισμός να παράγει πολιτισμό και να βοηθάει στην ανάπτυξη υγειών προσωπικοτήτων μέσα από τη διαδικασία ποδοσφαιρικών αγώνων υψηλού επιπέδου!

«Σκοπός του ΟΑΣΠΕ διαχρονικά, είναι να δώσει μια νέα οπτική στο πως διοργανώνεται ένα παιδικό τουρνουά ποδοσφαίρου. Για το λόγο συνεργαζόμαστε με υπεύθυνους ακαδημιών που δεν έχουν αυτοσκοπό τη νίκη και την προσωπική προβολή, αλλά έχουν όραμα για τον παιδικό αθλητισμό», υπογράμμισε η Δώρα Ιωακειμίδου, πρόεδρος του Οργανισμού και υπεύθυνη των Golden Cup, η οποία ευχαρίστησε και συνεχάρη όλες τις ομάδες για την παρουσία τους, ανανεώνοντας το ραντεβού για τις 3-5 Ιανουαρίου 2020 στο Πρωτοχρονιάτικο Τουρνουά.

Η Κ14 του ΒΑΟ Θεσσαλονίκης

 

Περισσότερα στη σελίδα της διοργάνωσης στο facebook

International Greece Football Cup – 24-28/6/2019 Κατερίνη
15ο Πρωτοχρονιάτικο Golden Cup 3-5/1/2020

Χρήσιμα