13ο Golden Mini Cup 17-19/6/2019 Θεσσαλονίκη

Ο ΟΑΣΠΕ, ενόψει του καλοκαιριού και με αφορμή την ολοκλήρωση μιας απόλυτα δημιουργικής χρονιάς για τον Οργανισμό, διοργάνωσε από τις 17 έως τις 19 Ιουνίου, το 13ο Τουρνουά Ποδοσφαίρου Mini Golden Cup με ιδιαίτερη επιτυχία.

Στο πλαίσιο της διοργάνωσης, «πρωταγωνίστρια» ομάδα ήταν η Ακαδημία Πανιώνιος Χίου της οποίας η αποστολή συγκροτήθηκε από παιδιά γεννημένα τα έτη 2007 και 2008 έχοντας προπονητή τον Χάρη Γκόρη. Αξίζει να υπογραμμιστεί, ότι με την ομάδα των αγοριών, αγωνίστηκε και η Πάρη Δέλιου, η οποία έκλεψε την παράσταση για άλλη μια φορά με την απόδοσή της και τα υπέροχα γκολ που πέτυχε σε όλους τους αγώνες.

Στόχος των διοργανώσεων Mini Golden Cup, όλα αυτά τα χρόνια είναι η ποιότητα του ποδοσφαίρου και ΟΧΙ αποκλειστικά το αποτέλεσμα, επίσης το ήθος τόσο των παικτών όσο και των παραγόντων και οπωσδήποτε ο σεβασμός στις αρχές και τους κανόνες που διέπουν τον αθλητισμό.

Διέπρεψε η Κ12 του Αρη

Η νικήτρια ομάδα του Αρη

Στο 13ο Mini Golden Cup συμμετείχαν έξι τμήματα Κ12, με τους μικρούς ποδοσφαιριστές να προσφέρουν πλούσιο θέαμα και να ικανοποιούν απόλυτα τους αρκετούς φιλάθλους που βρέθηκαν την Τετάρτη 19 Ιουνίου στις φιλόξενες εγκαταστάσεις του Μέγα Αλέξανδρου Θεσσαλονίκης για να παρακολουθήσουν τους αγώνες. Οι εντυπώσεις με τις οποίες έφυγαν οι ομάδες, ήταν άριστες ενώ δεν παρέλειψαν να ευχηθούν «Καλό Καλοκαίρι» και καλές διακοπές σε όλους ανανεώνοντας το ραντεβού τους για την επόμενη αγωνιστική σεζόν!

Ολοι οι συμμετέχοντες χάρηκαν τη συμμετοχή τους στο 13ο Golden Cup

Για την ιστορία αναφέρουμε ότι νικήτρια ομάδα αναδείχτηκε η Κ12 του Αρη με προπονητή τον Θανάση Σαραφιανό, η οποία επικράτησε στον μεγάλο τελικό του αξιόμαχου Απόλλων Καλαμαριάς. Στον μικρό τελικό ανταγωνίστηκαν οι γηπεδούχοι του Μεγάλου Αλεξάνδρου με την φιλοξενούμενη Ακαδημία του Πανιώνιου Χίου.

Η ομάδα Κ12 του Απόλλωνα Καλαμαριάς

Οι διοργανωτές ευχαριστούν τον Βασίλη Γκουτσιούδη για την άψογη φιλοξενία στο αθλητικό κέντρο «Καμινίκια» του Μεγάλου Αλεξάνδρου Θεσσαλονίκης, καθώς και τον Κώστα Λαμπάδα για τη φιλοξενία στο Ολυμπιακό Κέντρο Πανοράματος. Τέλος ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στον Δημήτρη Τσιώνα για την άριστη φιλοξενία της διοργάνωσης στα Shooters Love Football προκειμένου να διεξαχθεί ο φιλικός αγώνας με την ομάδα της Χίου.

Ιδιαίτερα θερμές ευχαριστίες στους προπονητές και υπεύθυνους των Ακαδημιών που συμμετείχαν και πιο συγκεκριμένα στους Ζήση Τσέκο και Βασίλη Τραϊνόπουλο του Απόλλωνα Καλαμαριάς, στον Γιώργο Μαϊκόπουλο από τον Αστέρα Ραιδεστού, και στον Αλέξανδρο Γρεβένη του Ατρόμητου Αγίας Παρασκευής, καθώς επίσης και σε όλους τους γονείς που ενεργά στηρίζουν τα παιδιά τους! Συγχαρητήρια σε όλους τους μικρούς ποδοσφαιριστές που συμμετείχαν και συνέβαλαν, το καθένα ξεχωριστά από τη θέση του στην επιτυχία της διοργάνωσης.

Τα αποτελέσματα του Mini Cup
(Τετάρτη 19 Ιουνίου – Γήπεδο Μεγάλου Αλεξάνδρου)

  • ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΧΙΟΥ – ΠΑΕ ΑΡΗΣ        0-1
  • ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ –ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ 1-1
  • ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΧΙΟΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 2-1
  • ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΡΑΙΔΕΣΤΟΥ 3-2
  • ΠΑΕ ΑΡΗΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 4-0
  • ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ –ΑΣΤΕΡΑΣ ΡΑΙΔΕΣΤΟΥ 0-0

ΜΙΕΓΑΛΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ
ΠΑΕ ΑΡΗΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ 4-0

ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΧΙΟΥ – Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 0-1

Η ομάδα του Μεγάλου Αλεξάνδρου με το κύπελλο!
2ο SportX Camp | 24-26/5/2019: Γέμισαν τα μπλοκάκια των 26 σκάουτερς!
International Greece Football Cup – 24-28/6/2019 Κατερίνη

Χρήσιμα