6o Golden Cup | 19-22 Απριλίου 2017

Έγραψε ιστορία το 6ο Πασχαλινό "Golden Cup"!

Με πολλά χαμόγελα ολοκληρώθηκε το 6ο Acadimies Golden Cup που διεξήχθη στη Θεσσαλονίκη.

Το Πανελλήνιο Πασχαλινό Τουρνουά που είχε την υπογραφή του ΟΑΣΠΕ, άρχισε την Τετάρτη 19/4 και έριξε αυλαία το Σάββατο 22 Απριλίου στις εγκαταστάσεις του «Αθλητικού Κέντρου Ντίνος Κούης» και του «Αθλητικού Πάρκου ΕΚΟ». Η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ εκπροσωπήθηκε από 6 μέλη και συνολικά 11 τμήματα από τα 24 που αγωνίστηκαν στις τρεις κατηγορίες.

Επίσης, συμμετείχε η Σχολή Παναθηναϊκού Κομοτηνής (Χρήστος Αποστολίδης), ο Ολυμπιακός Βόλου, η Αθλητική Ενωση Κρήτης που ταξίδεψε από το Ηράκλειο, όπως και η Σχολή Ρεθύμνου, ο Απόλλων Ζακύνθου, η ΠΑΕ Αρης, η ΠΑΕ Ηρακλής, ο Εθνικός Πυλαίας, ο Ολυμπιακός Κυμίνων, ο ΠΑΟΚ Κουλούρας και ο ΠΜΑΣ Αγροτικός Αστέρας!

Την οργανωτική επιτροπή συγκρότησαν η πρόεδρος Δώρα Ιωακειμίδου, και οι Φωτεινή Κωνσταντινίδου, Πέτρος Καραμανλής, Κλοντιάν Κοκονόζι, Ζαφείρης Μπούσιος, Μάριος Ταραζάς, Γιώργος Παναγιωτίδης, Φλώρα Νέζα και ο Παύλος Σαμπανίδης.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στους κ.κ. Γιάννη Παπακωνσταντίνου και Ντίνο Κούη για την παραχώρηση του Αθλητικού Κέντρου! Επίσης για την παραχώρηση του Αθλητικού Πάρκου ΕΚΟ, τον Ερασιτέχνη Αγροτικό Αστέρα καθώς και τον τεχνικό διευθυντή Ακαδημιών του ΠΜΑΣ Αγροτικού Αστέρα, κ. Γιώργο Δεληγιάννη!

Τα νερά που δόθηκαν στους αγώνες ήταν μια προσφορά του κ. Πανούχου ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΝΟΥΧΟΣ Papillon Papillon Petit Veranda “Refresh your feelings”

Λαμπερή τελετή λήξης και απονομές!

Περισσότεροι από 400 μικροί ποδοσφαιριστές από τις 4 άκρες της Ελλάδας γεννημένοι τα έτη 2002 ως και το 2007 είχαν την ευκαιρία να παίξουν και να γευτούν τη χαρά του αθλητισμού σε ένα τουρνουά υψηλών προδιαγραφών που είχε μόνο κερδισμένους

Μετά το τέλος των αναμετρήσεων της τελικής φάσης ακολούθησαν οι βραβεύσεις. Την τελετή λήξης χαιρέτησε η πρόεδρος του ΟΑΣΠΕ, Δώρα Ιωακειμίδου, ενώ τις απονομές έκαναν οι παλαίμαχοι άσοι και μεταλαμπαδευτές των γνώσεών τους, κκ Ντίνος Κούης,  Εμπενίζερ Χάγκαν, Δημήτρης Μαυρογενίδης, Κοσμίν Μπαρκαουάν, Γιώργος Μητσιόπουλος.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο κ. Βασίλης Ανατολίτης εκ μέρους της Περιφέρειας Μακεδονίας, ο κ. Λάμπρος Ανδριόπουλος πρόεδρος του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου, και ο κ. Κυριάκος Λαζαρίδης μέλος του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Θεσσαλονίκης.

[us_single_image image=”959″ size=”full”]

Κατάταξη

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡ

 1. Σχολή Ολυμπιακός Μενιδίου
 2. Σχολή Ολυμπιακός Θεσσαλονίκης
 3. Ολυμπιακός Βόλου
 4. ΠΑΟΚ Κουλούρας
 5. Εθνικός Πυλαίας
 6. Σχολή Ολυμπιακός Καραϊσκάκης
 7. Σχολή Ολυμπιακός Ρεθύμνου
 8. Ολυμπιακός Κυμίνων

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΡΟΠΑΙΔΩΝ

 1. Σχ. Ολυμπιακού Θεσσαλονίκης
 2. Σχολή Ολυμπιακός Ρέντη
 3. Απόλλων Ζακύνθου
 4. Αστέρας Ιωαννίνων
 5. ΠΑΟΚ Κουλούρας
 6. ΠΑΕ Ηρακλής
 7. ΑΕΚ Ηράκλειο Κρήτης
 8. Σχολή Ολυμπιακός Καραϊσκάκης

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΙΔΙΚΟ

 1. ΠΑΕ Αρης
 2. Σχ. Παναθηναϊκός Κομοτηνής
 3. ΠΑΜΣ Αγροτικός Αστέρας
 4. Σχολή Ολυμπιακός Θεσσαλονίκης
 5. Αστέρας Ιωαννίνων
 6. Ολυμπιακός Ρεθύμνου
 7. ΑΕΚ Ηράκλειο Κρήτης
 8. Απόλλων Ζακύνθου

Βραβεύσεις και απονομές

ΜVP – ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΙΔΩΝ

Βάτα Διονύσης (ΠΑΕ Αρης)

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΡΟΠΑΙΔΩΝ

Διμολάρης (Ολυμπιακός Θεσσαλονίκης)

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡ

Αναστάσης Λουκόπουλος (Σχολή Μενιδίου)

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ FAIR PLAY

Σχολή Ολυμπιακός Ρεθύμνου

Σχολή Ολυμπιακός Καραϊσκάκη

Σχολή Ολυμπιακός Αστέρας Ιωαννίνων

Τιμητική διάκριση δόθηκε στον προπονητή του Ολυμπιακού Θεσσαλονίκης κ. Παναγιώτη Παπαδόπουλο για τη μεταφορά του αθλητικού πνεύματος και του «καθαρού αγώνα χωρίς σκοπιμότητες» στην ομάδα του.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΡΩΤΟΣ ΣΚΟΡΕΡ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΙΔΩΝ Χρήστος Μαρμαρίδης 8 γκολ (Παναθηναϊκός Κομοτηνής)

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΡΟΠΑΙΔΩΝ Κιντμαν 8 γκολ (Ολυμπιακός Θεσσαλονίκης)

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡ Σωτήρης Δουβίκας 7 γκολ (Ολυμπιακός Μενιδίου)

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης τιμήθηκαν με αναμνηστικές πλακέτες οι βετεράνοι ποδοσφαιριστές για την πολύχρονη προσφορά τους στο παιδικό ποδόσφαιρο κκ. Κυριάκος Καραταΐδης (Τεχνικός Διευθυντής Ακαδημίας Ολυμπιακού), Ντίνος Κούης, Εμπένιζερ Χάγκαν (Τεχνικός Διευθυντής Εθνικού Πυλαίας), Νίκος Καρύδας (Γυμναστής ΠΑΕ Αρης – ΠΑΟΚ Κουλούρας).

H οργανωτική επιτροπή του 6ου Πασχαλινού Τουρνουά Acadimies Golden Cup ευχαριστεί όλους τους συμμετέχοντες και τους συγχαίρει για τις αγωνιστικές τους επιδόσεις καθώς και για το ήθος που επέδειξαν παραβλέποντας τις όποιες αντίξοοες συνθήκες!

[us_gallery ids=”950″ columns=”6″]
5o Golden Cup | 8-11 Απριλίου 2017
7o Golden Cup | 3-6 Ιανουαρίου 2018

Χρήσιμα